THERAPEUTISCHE KOUSEN


Wij bieden u een uitgebreid assortiment therapeutische elastische kousen. Onze producten bieden uitkomst bij trombose, spataderen, open benen, eczeem, lymfoedeem, lipoedeem en veel andere aandoeningen.


Therapeutische elastische kousen worden met een medische indicatie voorgeschreven door uw arts of specialist. Voor het bepalen van de juiste kous, is het van belang dat de maten van uw benen of armen zeer nauwkeurig gemeten worden. Verkeerd aangemeten kousen dragen ongemakkelijk, maar kunnen bovendien nadelige gevolgen hebben. Met een te lage of te hoge druk bereikt u niet het gewenste resultaat. Er zijn verschillende soorten therapeutische elastische kousen. Uw aandoening bepaalt welke therapeutische kous u nodig heeft.

Ruime keuze


Er zijn kousen met een naad en kousen zonder naad. Compressiekousen zonder naad zijn transparant. U kunt de kousen nauwelijks nog onderscheiden van normale kousen en panty’s. Ze zijn bovendien leverbaar in verschillende kleuren. De therapeutische elastische kousen zijn in alle richtingen elastisch. Ze zitten daardoor rimpelloos. De kousen worden gemaakt met huidvriendelijke garens en verfsoorten. Door innoverende breitechnieken zijn de kousen goed luchtdoorlatend en ademend. Hierdoor is de kans op transpiratie, jeuk en andere klachten minimaal.


Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen
Ziekenhuis De Honte

T 0115 - 688585
info@karmelk.nl
Download onze info folder
Privacyverklaring